Ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς
Ένα πρωτοποριακό προϊόν από αλεύρι σκληρού σιταριού “Μαυραγάνι” με την προσθήκη μελανιού σουπιάς. Το μελάνι σουπιάς στο συγκεκριμένο ζυμαρικό προσδίδει μια απαλή “θαλλασινή” γεύση και μπορεί μάλιστα να συνδιαστεί με Θαλλασινά σε κρύες σαλάτες καθώς και να εμπλουτίσει τη γεύση σε καλοκαιρινές ή χειμωνιάτικες ψαρόσουπες.
Συστατικά:
Αλεύρι σκληρού σίτου “Μαυραγάνι”, σιμιγδάλι, μελάνι σουπιάς
360g Διατίθεται και για επαγγελματική χρήση.
Παραγωγός
- Όνομα Επιχείρησης Dolopia
- Παραγωγός Dolopia
-
Διεύθυνση:
Ομβριακή
Δομοκός
35010
Ελλάδα
-
Κριθαράκι Λαχανικών – με τομάτα, καρότο & σπανάκι
Διαβάστε περισσότερα -
Σάλτσα τομάτας με πορτοκάλι & κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
Διαβάστε περισσότερα -
Χυλοπιτάκι με κατσικίσιο γάλα
Διαβάστε περισσότερα -
Τραχανάς (γλυκός) με κατσικίσιο γάλα
Διαβάστε περισσότερα -
Μέλι από βαμβάκι
Διαβάστε περισσότερα -
Στριφτάρια Λαχανικών – με τομάτα, καρότο & σπανάκι
Διαβάστε περισσότερα