Παντζαροσαλάτα με κυδώνι και τζίντζερ
Παντζάρι, κυδώνι και τζίντζερ στον τρίφτη, μαριναρισμένα σε ξύδι, με την απαλή γλυκήτητα της καστανή ζάχαρης – ένας συνδυασμός που συνοδεύει όλη τη γκάμα των γεύσεων: καπνιστή γαλοπούλα, ρύζι μπασμάτι, παξιμαδάκι κρίθινο, …
Συστατικά:
Παντζάρι, κυδώνι, ζάχαρη demerara, ξύδι, φρέσκο τζίντζερ, λεμόνι, αλάτι, πηκτίνη (0,2%)
260g Διατίθεται και για επαγγελματική χρήση – μόνο κατόπιν συννενόησης..
Παραγωγός
- Όνομα Επιχείρησης Dolopia
- Παραγωγός Dolopia
-
Διεύθυνση:
Ομβριακή
Δομοκός
35010
Ελλάδα
-
Σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
Διαβάστε περισσότερα -
Μπουγιουρντί
Διαβάστε περισσότερα -
Μέλι από ανοιξιάτικα λουλούδια και έλατο
Διαβάστε περισσότερα -
Πατέ σύκου με ποικιλία ξυδιών & μπαχαρικά
Διαβάστε περισσότερα -
Σάλτσα τομάτας με σκόρδο & βασιλικό
Διαβάστε περισσότερα -
Σάλτσα τομάτας με ελιά & κάπαρη
Διαβάστε περισσότερα