Γλυκό μελιτζανάκι με αμύγδαλο
Στους ξένους φαίνεται παράξενο, στην Ελλάδα είναι παραδοσιακό: τρώμε το μελιτζανάκι γλυκό! Σε ελαφρύ σιρόπι, εμβολιασμένα με αμύγδαλο …. την τελική πινελιά δίνει ο χυμός λεμονιού μαζί με την αρμπαρόριζα. Μια ολοκληρωμένη γεύση … που θυμίζει τα παλιά!
Συστατικά:
Μελιτζανάκι, ζάχαρη, αμύγδαλο, χυμός λεμονιού, αρμπαρόριζα
400g
Παραγωγός
- Όνομα Επιχείρησης Dolopia
- Παραγωγός Dolopia
-
Διεύθυνση:
Ομβριακή
Δομοκός
35010
Ελλάδα
-
Κριθαράκι Λαχανικών – με τομάτα, καρότο & σπανάκι
Διαβάστε περισσότερα -
Ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς
Διαβάστε περισσότερα -
Κέτσαπ σπιτική κλασική
Διαβάστε περισσότερα -
Σάλτσα τομάτας με σκόρδο & βασιλικό
Διαβάστε περισσότερα -
Μπουγιουρντί
Διαβάστε περισσότερα -
Στριφτάρι με κατσικίσιο γάλα & αυγά
Διαβάστε περισσότερα