Γλυκό μελιτζανάκι με αμύγδαλο
Στους ξένους φαίνεται παράξενο, στην Ελλάδα είναι παραδοσιακό: τρώμε το μελιτζανάκι γλυκό! Σε ελαφρύ σιρόπι, εμβολιασμένα με αμύγδαλο …. την τελική πινελιά δίνει ο χυμός λεμονιού μαζί με την αρμπαρόριζα. Μια ολοκληρωμένη γεύση … που θυμίζει τα παλιά!
Συστατικά:
Μελιτζανάκι, ζάχαρη, αμύγδαλο, χυμός λεμονιού, αρμπαρόριζα
400g
Παραγωγός
- Όνομα Επιχείρησης Dolopia
- Παραγωγός Dolopia
-
Διεύθυνση:
Ομβριακή
Δομοκός
35010
Ελλάδα
-
Σέλινο με κατσικίσιο γάλα
Διαβάστε περισσότερα -
Μέλι από πολυκόμπι
Διαβάστε περισσότερα -
Σάλτσα τομάτας με ελιά & κάπαρη
Διαβάστε περισσότερα -
Κριθαράκι με κατσικίσιο γάλα
Διαβάστε περισσότερα -
Μαρμελάδα αρώνια με πορτοκάλι
Διαβάστε περισσότερα -
Πατέ σύκου με ποικιλία ξυδιών & μπαχαρικά
Διαβάστε περισσότερα